Dragostea cu discount la altitudine este cu profit pentru cabanieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Daniel Stanciu
Foto: Daniel Stanciu

Proprietarii pensiunilor şi cabanelor din staţiunea Muntele Semenic vin cu meniuri la preţuri promoţionale, în speranţa că vor salva un sezon de criză. Ziua îndrăgostiţilor poate fi o gură de aer pentru revigorarea afacerilor pe care le derulează la înălţime. 

Ofertele hotelierilor şi cabanierilor de pe Semenic sunt croite pentru buzunarele nu foarte pline ale tinerelor cupluri, iar pârtiile sunt deschise până seara târziu. „Noi oferim o reducere de 15 la sută pentru o cameră nupţială, care, în mod normal, ar costa 150 de lei, dar pregătim şi alte surprize”, a spus Paul Dumitrache de la cabana Andra de pe Semenic.

„Îi aşteptăm pe turişti cu un bufet suedez cu specific românesc pentru îndrăgostiţi la doar 50 de lei de persoană”, a explicat Daniel Cizmaş, administratorul hotelului Alpins Trans. La fel ca şi alţi îndrăgostiţi, Andreea şi Costin au profitat de discountul cabanierilor şi şi-au programat Ziua Îndrăgostiţilor pe Semenic. „Dacă sunt şi reduceri, e bine. Zăpadă am înţeles că este, aşa că va fi un weekend de neuitat”, au spus Andreea şi Costin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite