Maraton de distracţie studenţească în Pasajul Nera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii au ocazia să vadă în fiecare zi pozele studenţilor, expuse la Nera
Reşiţenii au ocazia să vadă în fiecare zi pozele studenţilor, expuse la Nera

„Zilele studentului“ presupun şase zile de distracţie, proiecte şi implicare din partea tinerilor reşiţeni, care promit să dea oraşului o pată de culoare. Studenţii reşiţeni s-au mobilizat şi au demarat, în această săptămână, un proiect inedit pentru tinerii care învaţă la Universitatea „Eftimie Murgu”.

Ei au dat startul distracţiei în cadrul „Zilelor Studentului”. Prin acest proiect, tinerii îşi propun să înveselească peisajul studenţesc şi să implice tot mai mulţi reşiţeni în programele organizate de ei. „Este primul an în care organizăm un astfel de proiect. El se va derula până la sfârşitul acestei săptămâni şi sperăm într-o implicare cât mai numeroasă a studenţilor”, a declarat Adela Berbentia, preşedinta Casei de Cultură a Studenţilor, din Reşiţa. „Sunt nerăbdător să particip la toate acţiunile pe care ni le-au pregătit organizatorii. Este de apreciat că în plină criză avem ocazia să vorbim şi despre lucruri frumoase”, a declarat Cristian Bistriceanu, care a vizitat expoziţia deschisă de studenţi la Pasajul Nera, din centrul oraşului.

Astăzi, tinerii au învăţat să scrie proiecte europene, iar mâine, în cadrul „Zilelor Studentului”, vor avea loc două lansări de carte, dar şi un concert inedit al trupei Phaser din Reşiţa. Unul dintre cele mai interesante concursuri propuse tinerilor studenţi este cel de scurt metraj, cutema „Reşiţa prin ochii tăi“.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite