O locuinţă a luat foc în Oraviţa din cauza unui scurtcircuit la un conductor electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au salvat bunuri în valoare de 10.000 de lei
Pompierii au salvat bunuri în valoare de 10.000 de lei

Pompierii militari au intervenit în cursul aceste dimineţi la stingerea unui apartament pe strada Zona Gării din Oraviţa. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalaţia eletrică, produs din cauza unui conductor defect. Nu au fost înregistrate victime, doar pagume materiale.

Incendiul a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 05: 30. Pompierii din cadrul ISU „ Semenic” au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins tot balconul locuinţei situat pe strada Zona Gării, Blocul B 24 din localitatea Oraviţa.

„La fata locului s-au deplasat pompierii militari de la Secţia  Oraviţa cu o autospecială  de lucru cu apă si spumă. La sosirea la locul intervenţiei  incendiul se manifesta la balconul locuinţei , existand pericol de extindere la intreaga locuinţă. Cauza probabilă a  incendiului o constituie  un scurtcircuit la instalaţia electrică  produs din cauza unui conductor electric defect”, a spus plutonier major Sorin Mezin, din cadrul ISU „Semenic”.  Chiar dacă flăcările au ars mobilierul din balcon, haine şi tocăria de la geamuri, pompierii au reuşit să salveze bunuri de aproximativ 10.000 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite