Ponturi pentru reşiţeni: Adrenalină şi mişcare lângă oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bicicleta sau o motocicletă de teren pot oferi multă distracţie. O astfel experienţă poate avea loc atât pe asfalt, cât şi pe drumuri de ţară, fiind recomandată turiştilor cu experienţă medie. Împrejurimile Reşiţe sunt o destinaţie perfectă pentru o astfel de excursie.

Lipsa zăpezii şi temperaturile ridicate pentru această perioadă a anului îi poate găsi pe tinerii reşiţeni dornici de aventură într-o excursie inedită. Meteorologii anunţă încălzirea vremii, motiv pentru care o aventură în împrejurimile municipiului este o alegere foare bună pentru cei care vor să iasă afară din casă.

Astfel, iubitorii sportului pe două roţi pot alege o tură de 50 de kilometri, cu plecare din Reşiţa, spre Ţerova, Târnova, Lacul Secu şi din nou acasă. „Este un traseu destul de solicitant, dar merită. Peisajul este unul foarte frumos, iar dacă vremea permite, de ce să nu-ţi petreci timpul liber alături de prieteni, în mijocul naturii“, a spus Cătălin Garvilă, Asociaţia Bike Attack Reşiţa. Tinerii care au de gând să plece într-o astfel de excursie trebuie să se aprovizioneze cu alimente necesare, iar bicicleta lor să fie în stare foarte bună.

Adrenalină la Văliug
Reşiţenii care vor să aibe parte de senzaţii extreme pot merge la Văliug.  La doar câţiva kilometri de intrarea în localitate, este amenajată o pistă de enduro de peste un kilometru şi jumătate şi mai bine de 40 de kilometri de off-road.

„Încă de anul trecut tot merg la Văliug pentru că mi-am cumpărat recent o motocicletă de teren şi aici pot să mă desfăşor“, a spus Adrian Pascu, unul dintre reşiţenii pasionaţi de acest sport. Tot ce trebuie să faceţi este să vă luaţi prietenii şi să găşiţi un loc de cazare din timp. Preţurile pentru o noapte de cazare variază între 80 şi 120 de lei, iar unele pensiuni din zonă oferă şi o masă caldă celor care le trec pragul.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite