Sportivul Cătălin Cazacu îşi cere înapoi maşina confiscată de Poliţia de Frontieră din Caraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul de 25.000 de euro a fost confiscat de Poliţia de Frontieră. Acesta apare în baza de date Interpol ca fiind furat din Italia în iunie 2009 şi a fost confiscat la vamă în urmă cu patru zile. Motociclistul spune că a ieşit din ţară la concursuri de multe ori şi nimeni nu i-a spus că maşina este furată.

Cătălin Cazacu, motociclistul căruia i-a fost confiscat autoturismul de teren în urmă cu patru zile la punctul de trecere de la Vama Naidăş, este şi astăzi fără maşină. Deşi a dovedit că maşina este proprietatea sa personală şi are toate actele maşinii înregistrate pe numele său, tânărul nu poate beneficia de autoturismul care l-a costat 25 de mii de euro.

„Am făcut ieri o solicitare la Procuratura din Oraviţa prin care am cerut să mi se dea maşina în concesiune pe perioada cât cazul este cercetat. Am cumpărat autoturismul omeneşte. Am fost la Mercedes, la Registru Auto Român, apoi am fost la poliţie, am făcut verificările necesare”, a spus Cătălin Cazacu.

Sportivul spune că este nedrept să nu poată beneficea de maşina sa personală, mai ales că poate dovedi că autoturismul de teren este al lui. „Eu am cheile maşinii, am acte nu înteleg cum se poate aşa ceva. Am încercat să dau şi de vechiul proprietar, dar nu am reuşit. Maşina mea a fost dată în consemn la patru zile după prima înmatriculare în România”, a mai spus motociclistul.

Cercetat la Oraviţa

Cazul este cercetat de procuratura Oraviţa şi motociclistul riscă să rămână fără autoturismul de teren. „A fost formulată o cerere de restituire a bunului până la clarificarea situaţiei. Plângerea este analizată şi urmează ca în zilele următoare să primească un răspuns”, a spus Cristinel Mihăilă, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Oraviţa.

Maşina tânărului a fost confiscată de Poliţia de Frontieră la punctul de trecere de la Vama Naidăş. „Autovehiculul apare în baza de date Interpol ca fiind furat din Italia în data de 27.07.2009, furtul fiind reclamat la data de 28.01.2010.”, a spus Iasmina Maghiar, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră din Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite