Ziua Bărbatului a fost un succes în municipiul de pe Bârzava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de petrecăreţi s-au adunat aseară la Reşiţa într-un club pentru a sărbători pentru prima dată pe meleagurile cărăşene ,,Ziua Bărbatului”. Chiar dacă este la mijlocul săptămânii, tinerii, băieţi şi fete, s-au distrat copios până după miezul nopţii.

Pentru ei au fost organizate o serie de concursuri care mai de care mai haioase, de la reprize de skandenberg şi până la mâncat hotdog şi băut bere la litru. Toţi participanţii au fost răsplătiţi de organizatori cu premii şi mici atenţii. Cel mai râvnit trofeu a fost un tricou ce i-a aparţinut lui Cristi Chivu şi care are pe el un autograf original. „Şi eu sunt jucător de fotbal. Nu a fost simplu să câştig, dar este o onoare pentru mine să am în colecţie tricoul reşiţeanului nostru, Cristian  Chivu “, spune Vaştag Victor. Câştigătorul concursului de darţ a fost Anghel Răzvan care spune că: „atmosfera a fost incendiară. Totul a fost de vis. Despre concurs pot să spun că a fost parţial corect deoarece unii dintre concureţi au şi trişat. Cu toate astea distracţia a fost maximă“. În ceea ce priveşte concursul de băut bere, Cârstea Cosmin a „topit“ o halbă de bere de un litru într-un singur minut.
 
Vedeta Playboy la Reşiţa
Pentru tineri şi nu numai, atracţia serii a fost modelul Loredana Chivu. Ei s-au întrecut în declaraţii de dragoste care mai de care mai originale, alţi făcându-i declaraţie de dragoste prin cântec.Toţi s-au declarat încântaţi de petrecere şi abia aşteaptă un nou prilej pentru a sărbătorii din nou. Voia bună şi veselia a fost ca la ea acasă, nici fetele nu au stat deoparte şi ele s-au întrecut în concursul de scanderberg. Petrecăreţii au fost super încântaţi de idee, abia aşteaptă şi anul viitor să o ia de la capăt, dacă femeile au acordate două zile pe an în care să se simtă bine şi să fie preciate,de ce nu ar avea şi bărbaţii



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite