Zeci de kilograme de pocnitori confiscate de poliţiştii cărăşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cea mai recentă captură de petarde a fost făcută în Bozovici
Cea mai recentă captură de petarde a fost făcută în Bozovici

Fie că sunt societăţi comerciale sau doar vânzătorii ambulanţi, comercianţii de petarde şi materiale explozive sunt urmăriţi de poliţişti. Ultima captură de acest gen a fost făcută de poliţişti, în piaţa din localitatea Bozovici.

Ei au confiscat câteva zeci de kilograme de astfel de materiale explozive de la începutul lunii decembrie. Ultima capură a fost făcută în piaţa din Bozovici. Un bărbat de 33 de ani din Reşiţa care încerca să vândă aproximativ 3.000 de petarde a rămas fără marfă şi i s-a făcut dosar penal.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au constatat, în ultima lună, şase infracţiuni şi au confiscat 21 de kilograme petarde şi 7,5 kg de diverse artificii”, a declarat inspector Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al poliţiei cărăşene. Singurele obiecte pirotehnice de distracţie care pot fi folosite în 27-31 decembrie sunt cele foarte mici, de tipul artificiilor: steluţe, lumânări scânteietoare, jerbe cu scântei, minifacle, minisori, inele de foc, sateliţi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite