Zeci de amenzi pentru termene depăşite în proiectul ISPA din Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În multe zone carosabilul trebuie refăcut
În multe zone carosabilul trebuie refăcut

Primăria municipiului a sancţionat de mai multe ori societatea Aquacaraş cu o sumă totală de aproape 10.000 de lei. Proiectul ISPA pentru reabilitarea reţelei de alimentare cu apă a oraşului va fi finalizat abia în primăvara anului viitor.

Reprezentanţii Aquacaraş au spus că termenul de finalizare a proiectului de reabilitare cu apă a municipiului va fi finalizat în 2011. „Cele două mari proiecte din cadrul ISPA, ce vizează uzina de apă şi reţeaua de alimentare a oraşului, sunt gata în proporţie de 90 la sută. Constructorul spune că lucrările vor continua atât timp cât condiţiile meteo vor permite acest lucru“, a precizat Anatoli Liber, directorul Aquacaraş Reşiţa.

Milioane de euro pentru Caraş-Severin
Prin Programul ISPA, judeţului Caraş-Severin i-au fost alocate peste 52,7 milioane euro, din care 67 la sută reprezintă asistenţa financiară UE. Programul include şi alte trei contracte, pentru reabilitarea reţelei de apă din Reşiţa, dar şi cele din Anina, Băile Herculane, Bocşa, Caransebeş, Moldova Nouă, Oraviţa şi Oţelu-Roşu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite