Zăpada proaspătă ademeneşte turiştii dornici de săniuş în Munţii Banatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa zăpezii din staţiunea Semenic pare să fie, de astăzi, un vis urât pentru operatorii de turism din zonă, dar şi pentru iubitorii sporturilor de iarnă. În ultimele zile, condiţiile meteo au făcut ca pe munte să se aşeze un strat de zăpadă consistent.

  „Din fericire pentru noi, în ultima perioadă a nins, ceea ce face posibilă deschiderea pârtiei de toobing“, a spus Daniel Cizmaş, unul dintre operatorii de turism din staţiune.

Drumul este deschis şi sunt locuri de cazare

Până pe Semenic se circulă în condiţii de iarnă, iar locurile de cazare sunt suficiente pentru turiştii reşiţeni care vor urca pe munte în acest weekend. „Camere disponibile sunt suficiente pentru cei care vor să vină pe Semenic“, a spus Paul Andra, administratorul unei pensiuni din staţiune. Pentru ca pârtiile de schi să poată fi exploatate din plin, stratul de zăpadă trebuie să fie de minimum 20 de centimetri. „Sperăm să putem da drumul pârtiilor de schi pentru acest sfârşit de săptămână“, a adăugat Daniel Cizmaş. Preţurile pentru o noapte de cazare pe Semenic variază între 150 şi 260 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite