Reşiţa: Zăpada a lăsat aproape 15 localităţi fără curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Zăpada a lăsat aproape 15 localităţi fără curent
Reşiţa: Zăpada a lăsat aproape 15 localităţi fără curent

Din cauza condiţiilor meteo deosebite, manifestate prin lapoviţã şi rafale puternice de vânt, reţelele de curent au cedat.

Locuitorii din aproximativ 15 localităţi din Caraş-Severin nu au curent electric. Echipele societăţii de distrubuţie a energiei electrice sunt în aceste momente pe teren pentru a încerca să remedieze situaţia.”Din cauza ninsorii au fost afectate reţelele electrice de medie tensiune din raza de activitate a societăţii Enel Distribuţie Banat şi în judeţul Caraş-Severin.Au rămas nealimentate, total, şase linii electrice, parţial nouă linii electrice, dar şi 80 posturi de transformare, fiind afectate un număr de 14 localităţi. În teren sunt 11 echipe de intervenţie”, a declarat Bogdan Micu, purtătorul de cuvânt al Enel. Zonele cele mai afectate sunt : Caransebeş, Anina, Muntele Semenic, Poiana Mãrului. Vremea urâtă se menţine până mâine în jurul prânzului. “Atragem atenţia primarilor să ia în serios Codul Galben şi să monitorizeze situaţia pentru a evita neplăcerile care se pot produce în astfel de cazuri”, a spus Octavian Ţunea, prefectul judeţului Caraş-Severin. Până mâine la ora 12.00  vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă a anului. Precipitaţiile vor fi sub forma de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

Localităţile şi zonele în care nu este curent electric sunt:

Văliug, Brebu Nou, Muntele Semenic, Muntele mic, Ruschiţa, Gârnic, Sicheviţa, Caransebeş- cartierul Pipirig, Poiana Mărului, Liupcova, Marila, Sicheviţa, Cornea şi Anina.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite