Reşiţa: Zahăr şi făină pentru nevoiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Zahăr şi făină pentru nevoiaşi
Reşiţa: Zahăr şi făină pentru nevoiaşi

Peste 9 sute de tone de alimente vor fi distribuite, de luni, către primăriile din judeţ, pentru ca apoi să ajungă la persoanele care au probleme financiare.

Primele transporturi de făină şi zahăr vor fi trimise, la începutul săptămânii viitoare, către primăriile din Caraş-Severin. Alimentele sunt distribuite prin intermediul programului „Planul European de Ajutoare Alimentare în beneficiul Persoanelor Defavorizate”. „ Aproximativ 180 t de făină vor fi distribuite în această lună, urmând ca diferenţa de până la 901,6 t de alimente, incluzând aici zahăr şi făină, care revine judeţului Caraş-Severin să fie distribuită până la sfârşitul lunii noiembrie. In octombrie vor fi distribuite 260 t făină iar în noiembrie 206 t făină şi 201,6 t zahăr” se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Ajutoarele ajung la peste 42 de mii de persoane   

Sprijinul urmează să fie acordat persoanelor cu venitul minim pe economie, şomerilor care primesc indemnizaţie de şomaj, dar şi pensionarilor care au remuneraţii sub 400 de lei pe lună. De aceste produse vor mai beneficia şi persoanele cu handicap grav. Numărul beneficiarilor din Caraş-Severin este de aproximativ 43.000. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite