Adepții lui Bivolaru se pregătesc azi pentru transa romantică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adepții MISA au ajuns în număr mare la Herculane, unde se pregătesc pentru intergarea în absolut și pentru spectaculoasele lor spirale. Localnicii sunt foarte bucuroși că stațiunea lor a prins din nou viață și le oferă tot felul de bunătăți pregătite special pentru ei.

Prima spirală va avea loc în ziua de marți, pe Platoul Coronini, dar până atunci, programul lor include tot felul de acțiuni și seminarii. Azi yoghinii se pregătesc să intre în transă benefică romantică de la ora 10.00 și vor lua din nou legătura cu Grieg Bivolaru sub formă telepatică.  Ieri, cea mai importantă etapă din programul adepților MISA a fost „Exemplificare spirituală susţinută în mod subtil-telepatic de către Grieg: Invocarea spirituală, clară şi fermă, în universul nostru lăuntric, a prezenţei divine a Arhanghelului Metatron“.

Bunătăți pentru MISA
Comercianții din Herculane sunt tot timpul la dispoziția yoghinilor cu fele și fel de bunătăți.  "Membrii grupului MISA sunt vegetarieni şi sunt clienţi vechi în Băile Herculane. Le voi găti timp de zece zile meniunuri speciale", a spus Dumitru Laichin, bucătarul restaurantului Ferdinand. "Le-am pregătit sarmale de post, clătite şi negresă cu nucă. Gătesc de patru ani special pentru ei", mărturiseşte Maria Cristescu, o gospodină din Herculane.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite