Reşiţa: Workshop la grădiniţă pentru viitorii mari artişti (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venirea toamnei este un motiv pentru copiii de la Grădiniţa „Ricki Pricki” din Reşiţa să înveţe mai multe despre culori. Micuţii s-au adunat astăzi pentru a sărbători finalul cele de-a

Venirea toamnei este un motiv pentru copiii de la Grădiniţa „Ricki Pricki” din Reşiţa să înveţe mai multe despre culori. Micuţii s-au adunat astăzi pentru a sărbători finalul cele de-a treia ediţii a proiectului „Ghiduşii de toamnă”.

Bucuroşi şi gălăgioşi, prichindeii s-au aşezat fiecare la clasa lor pentru a lua parte la atelierele pregătite de doamnele educatoare. Timp de o lună, preşcolarii au fost angrenaţi în diverse activităţi educative cu tematica toamnei. Micuţii au pictat frunze, au gătit ciorbă şi astăzi s-au pregătit de bal.

Cadrele didactice alături de copii au pregătit o zi specială. „Astăzi  este «Ziua Porţilor Deschise». Am invitat cu această ocazie pe toţi cei care vor să cunoască grădiniţa noastră. Uşile tuturor grupelor fiind deschise pentru cei care vor îşi petreacă o zi de toamnă cu noi. Ziua se va încheia cu «Balul Toamnei» care include în program deosebit”, a spus Gabriela Smarandache, educatoare la Grădiniţa Riki-Priki, responsabil de proiect.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite