Vujadinovic şi Djordjevic debutează în tricoul vicecampioanei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii sârbi ai primit cărţile verzi şi vor putea fi folosiţi astăzi, de antrenorul Gligore Czari, în meciul dintre UCM Reşiţa şi CSM Bucureşti. Partida se dispută în Sala Polivalentă a municipiului de pe Bârzava, începând cu ora 11.

Adrian Chebuţiu, omul cu banii la UCM Reşiţa, a băgat din nou mâna în buzunar şi i-a făcut buni de joc pe sârbii Predrag Vujadinovic şi Borko Djordjevic, cumpăraţi în vară, dar care nu au putut să evolueze în primele şase etape ale Ligii Naţionale. Cei doi vor debuta într-un meci oficial pentru vicecampioana României împotriva echipei CSM Bucureşti. Intrarea sârbilor nu este deloc întâmplătoare, pentru că partida de astăzi este ultima înainte de marea confruntare de la Constanţa, cu campioana en-titre, HCM.


Absenţe importante
Pentru partida cu bucureştenii, antrenorul Gligore Czari se confruntă cu probleme de lot şi nu-i va putea alinia la start pe Levente Szabo, Florin Cuciula şi Alexandru Vulpe. Acestora li s-ar putea alătura şi Marius Grozăvescu şi Valentin Ghionea, anunţaţi incerţi de medicul echipei, Ioan Brizu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite