Vitezomanii cărăşeni sunt vânaţi pe şosele de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii cărăşeni au intensificat acţiunile de prevenire a accidentelor pe Drumul Naţional 6. În ultimile două zile au fost aplicate 78 de sancţiuni dintre care un număr de 33 au fost pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare.

Pe acest drum au fost înregistrate săptămână trecută două accidente grave soldate cu doi morţi. Rutieriştii cărăşeni au crescut numărul acţiunilor pentru reducerea riscului rutier pe Drumul Naţional 6. Aceşti au urmărit în special combaterea nerespectării regimului legal de viteză cât şi depistarea conducătorilor de autovehicule sunt influenţa băuturilor alcoolice. Oamenii legi sunt pe şosele în aceste zile cu efective mărite. În mai puţin de 48 de ore aceştia au aplicat peste 70 de amezi. Cele mai multe fiind pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare. Radarele aplamasate de poliştiştii au surprins în aceste zile vitezomani care conduceau pe şosele şi cu 188 de kilometri la oră. »Conducătărul auto se afla în afara localităţii, acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de  540 lei şi i-a fost ridicat permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile », a spus Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş- Severin.

Fără permis

Nu au scăpat nesancţionat nici cei care nu au respectat linia continuă marcată pe şosea. Poliţiştii au fost la datorie chiar în locul unde a fost acum ceva timp un accident grav soldat cu doi morţi şi au amendat un şofer care trasporta persoane, după ce acesta a depăşit pe marcajul axial continuu. » Conducător auto lucrează la o firmă de transport public, ce îşi desfăşoară activitatea pe ruta Drobeta – Turnu - Severin – Timişoara zilnic.Acesta nu a respectat indicatorul cu semnificaţia “depăşirea interzisă ” şi s-a angajat într-o depăşirea  riscantă pe un sector de drum pe Dealul Cirăgău. Conducătorului auto i-a fost ridicat permisul de conducere pe o perioada de 30 zile şi a fost sancţionat contravenţional cu suma de  240 lei. », a spus inspectorul Radu Ştefan din cadrul serviciului rutier al IPJ Caraş- Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite