Violată de bună voie, la numai 14 ani. Trei adolescenţi riscă să înfunde puşcăria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Săcărin i-a adus în faţa instanţei pe Ovidiu Trulea şi minorii Nicolae Solcan şi Bogdan Stanciu, pe care îi acuză de viol, pe primii doi chiar cu cătuşe la mâini. Cel de-al treilea a părăsit arestul preventiv după exact o lună de la întâmplarea reclamată de fata de 14 ani.

Ajunsă faţă în faţă cu cei care ar fi batjocorit-o, în sala de judecată de la Tribunalul Caraş-Severin, fata nu a avut nicio reacţie, ceea ce ridică şi mai multe semne de întrebare legate de povestea prezentată de aceasta procurorului.
“Deflorarea s-a petrecut cu mult înainte de seara respectivă. Stanciu a încercat să aibă un raport sexual cu partea vătămată, dar nu a reuşit. Fapta nu s-a consumat”, afirmă avocata Loredana Sabo. Mai mult decât atât, fapta reclamată de minoră s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 mai, iar urmărirea penală a început abia în 20 mai, timp în care între familia fetei şi inculpaţi ar fi avut loc mai multe negocieri şi chiar s-ar fi plătit unele sume de bani. Între timp însă, pretenţiile familiei Săcărin ar fi crescut.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite