Reşiţa: Victima crimei din Moroasa trăia un coşmar violent în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Victima crimei din Moroasa trăia un coşmar violent în familie
Reşiţa: Victima crimei din Moroasa trăia un coşmar violent în familie

Apropiaţi şi rude ale femeii ucise de propriul fiu încep să scoată la iveală episoade cutremurătoare din viaţa familiei Bujor.

Ceea ce părea a fi o simplă crimă, al cărei autor este un tânăr cu probleme psihice şi dependent de droguri, se transformă pe zi ce trece într-un caz tot mai complicat, după ce cunoscuţi ai familiei în care s-a petrecut tragedia povestesc lucruri terifiante. O persoană apropiată Tudoriţei Bujor, femeia care a sfârşit înjunghiată de propriul fiu, susţine că Dan Bujor, soţul victimei, o ameninţa mereu cu moartea.

„Nu numai că o băga în spital cât de rău o bătea, dar o ameninţa şi cu moartea. Medicul legist poate confirma bătăile primite de femeie de la soţul ei”, a spus cunoştinţa familiei, care a precizat că ar vrea ca doar anchetatorii să-i ştie identitatea.

image



Tatăl ştia de intenţiile fiului


Aceeaşi sursă insinuează că pornirile criminalului împotriva femeilor, care reies din mesajele scrise pe uşa camerei sale, sunt generate chiar de soţul victimei.

 „Să ştiţi că Dan Bujor (soţul – n.r.) este cel care îi tot spunea Dorinei că e o vulpe. Aşa le spunea şi copiilor, că mama lor e o vulpe şireată. Cred că aşa se explică şi mesajele lui Dănuţ scrise pe uşă, în care o compară pe mama sa cu o vulpe. Soţul ei ştia de mesaje şi ar fi trebuit să o avertizeze”, mai adaugă cunoştinţa familiei Bujor, care este dispusă să povestească tot ce ştie anchetatorilor. Fratele victimei, Vasile Şoicuţ, confirmă la rândul său conflictul permanent din casa familiei Bujor. „Sora mea revenise în ţară înainte cu trei zile de producerea crimei. Ea era mai mult plecată. Venea, pleca, asta din cauza certurilor din familie”.

Soţul e în stare de şoc

Dan Bujor, soţul femeii ucise, n-a putut fi contactat de reporterii Adevărul. Bogdan Bujor, fratele criminalului, a spus că tatăl e în stare de şoc. „Nu este indicat să vorbiţi cu tatăl meu, pentru că este încă în stare de şoc”, a precizat fratele asasinului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite