Vicenţiu Tamaş este supravieţuitorul carnagiului provocat de consilierul judeţean, Iacob Chişărău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre fiarele contorsioante ale Opelului lovit violent de maşina de lux a directorului de la Moldomin un singur tânăr a ieşit viu. Ceilalţi trei, şoferul Romeo Turcea, pasagerul din dreapta, Bienvenue N’zemba, şi unul din ocupanţii locurilor din spate, Caius Bălteanu, nu au avut nicio şansă.

Student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Timişoara, Alex Vicenţiu Tamaş se întorcea în seara de vineri la Reşiţa, pentru a petrece weekend-ul acasă. Nu a mai ajuns, deoarece, în aceleaşi momente, consilierul judeţean de Caraş-Severin, Iacob Chişărău, se grăbea mult prea tare să ajungă la aniversarea fiicei sale. Atât de tare, încât nu a mai ţinut cont de linia continuă care interzice depăşirea. A apăsat tare acceleraţia şi a ieşit din coloană pe un pod, unde nu este niniun pic de vizibilitate. Consecinţele sunt tragice. Trei morţi şi un rănit grav. Vicenţiu Tamaş a fost scos la timp dintre fiarele contorsionate şi a ajuns pe patul de spital. Are multiple leziuni şi fracturi, dar se va face bine.


    La rugămintea familiei, tânărul care a văzut moartea cu ochii le-a făcut cu mâna celor de acasă care se roagă pentru ca el să se facă bine. Fotografia a fost postată pe Facebook, unde prietenii lui îi trimit zeci de mesaje de încurajare. “Suntem alături de tine Alex şi te aşteptăm acasă sănătos....Eşti campion! Ne rugăm pentru tine şi ştim că te vei face bine, tu deja eşti un învingător”, a postat Ciprian Popa. “Alex sunt cu tine...de aici, de departe...sunt cu tine...te îmbrăţişez şi îţi trimit rugăciunile mele”, scrie şi Fiore Turay. “Noi toţi suntem lângă tine...Ne rugăm la Dumnezeu să te vindeci cât mai repede şi să vii acasă. Însănătoşire grabnică”, sunt cuvintele Andrei Balog. Georgiana Ştefania Galetaru a scris următoarele: “Va reuşi, pentru că e o persoană puternică. Are voinţă şi chiar dacă fizic nu suntem prezenţi, sunt sigură că, psihic, mulţi ne rugăm pentru binele lui”.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite