Vicecampionii de la UCMR susţin ultimele teste înaintea startului Ligii Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii reşiţeni s-au întors din Ungaria, unde au obţinut alte două victorii, iar astăzi debutează la Cupa Politehnica, organizată la Timişoara, de clubul alb-violet. Ucemeriştii întelesc în prima zi a turneului de pe Bega forbaţiile Kecskemet KC şi Dinamo Pancevo.

După singura înfrângere suferită în lunga serie a meciurilor amicale din această vară, cea din partida revanşă cu Pick Szeged, trupa pregătită de Gligore Czari şi-a mai trecut în cont două succese. Bănăţenii au susţinut, în Ungaria, o dublă manşă cu Oroshaza, câştigată fără prea multe probleme. În prima întâlnire cu formaţia maghiară, vicecampionii României s-au impus cu  37-34, după ce, scorul pauzei a fost egal, 20-20. Principalul marcator pentru UCMR a fost Cristian Fenici, care a reuşit să marcheze de nu mai puţin de nouă ori în poarta ungurilor. Revanşa de a doua zi a fost adjudecată tot de UCMR, de data aceatsa cu un scor mai categoric, 36-29, după ce, la jumătatea întâlnirii, tabela de marcaj arăta 16-14 pentru reşiteni. Până la finalul jocului, UCM s-a distanţat la şapte goluri, în primul rând datorită evoluţiilor foarte bune ale lui Irimescu, marcator a nouă goluri, şi Georgescu, care a contabilizat cinci reuşite.


Start în Cupa Politehnica

    Astăzi, la ora 9, UCMR are programat primul meci în cadrul ,,Cupei Politehnica", ediţia 2010. Alb-albaştrii vor întâlni Kecskemet KC, din Ungaria, pentru ca, de la ora 17, să dea piept cu echipa sârbă Dinamo Pancevo. Antrenorul Gligore Czari nu va putea conta pe portarul Ionut Irimuş, Predrag Vujadinovic şi Florin Cuciula, toţi trei fiind indisponibili din cauza unor accidentări.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite