Vicecampionii de la UCMR joacă în exil la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la UCM Reşiţa dispută astăzi, de la ora 17, partida din etapa a doua a Ligii Naţionale cu Minaur Baia Mare, în Sala Constantin Jude din Timişoara, Polivalenta din oraşul de pe Bârzava fiind ocupată de Lotul Olimpic de Gimnastică al României.

Elevii lui Gligore Czari nu au avut prea mult timp la dispoziţie să-şi vindece rănile după eşecul suferit în chiar etapa de debut a campionatului, pe terenul lui HC Odorhei, şi sunt condamnaţi să câştige astăzi pe Bega. Orice alt rezultat decât victoria ar compromite din start şansele bănăţenilor la titlul după care aleargă de vreo patru sezoane. “Startul de sezon nu a fost deloc strălucit pentru noi. Am făcut multe greşeli copilăreşti la Odorhei şi sper să trecem cu bine peste acest duş rece. Avem nevoie de două victorii în jocurile de la Timişoara, cu Minaur şi Poli, pentru a ne repara moralul afectat. Nu avem voie să mai facem niciun pas greşit”, a declarat antrenorul Gligore Czari.


Sârbii, în tribună
Chiar dacă ucemeriştii au ratat startul, suporterii reşiţeni anunţă că vor fi prezenţi în număr mare pe Bega. Alături de ei vor sta şi cei doi sârbi din lotul vicecampioanei, Burko Djordjevic şi Predrag Vujadinovic, care nu au primit încă dreptul de joc. “Nu ne vom putea baza pe serviciile lor, dar avem un lot valoros şi nu trebuie să căutăm scuze. Mergem să învingem şi sper să fie doar începutul unei lungi serii de victorii”, a mai spus tehnicianul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite