Vicecampionii României bat tot ce prind în meciurile amicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la UCM Reşiţa au câştigat şi a şasea partidă de verificare a verii, susţinută în Serbia, cu Jucovic Kac. Echipa pregătită de Gligore Czari continuă seria amicalelor mâine, la Vrsac, când întâlneşte Steaua Roşie Belgrad.

Câştigătoare a Cupei României în sezonul trecut, UCM Reşiţa merge excelent în partidele amicale premergătoare startului într-o nouă ediţie a Ligii Naţionale de handbal masculin. După primele jocuri de verificare disputate în faţa propriilor suporteri, ucemeriştii au plecat în Serbia, pentru a-şi testa potenţialul şi cu echipe ceva mai tari.
    Reveniţi din cantonamentul de la Băile Herculane, elevii lui Gligore Czari au întâlnit mai întâi, într-o dublă, CSM Oradea. Vicecampionii au câştigat ambele jocuri fără niciun fel de probleme, 37-23 (18-11) şi 30-29 (14-9). Următorul adversar al alb-albaştrilor a fost Poli Timişoara. S-a jucat tot o dublă, încheiată cu victorii ale reşiţenilor, 39-24 (19-9) şi 36-27 (16-11). “Au fost prime patru jocuri foarte utile pentru noi, în care am rulat înteg lotul de jucători şi am definitivat cei 16 jucători pe care mă voi baza în acest campionat. Totuşi, este doar al patrulea joc de pregătire, mai avem în jur de 12 şi sunt convins că îi putem integra foarte bine în angrenajul echipei pe noii veniţi. Dintre jucătorii noi pot spune că tânărul Popovici s-a integrat foarte bine în sistemul de joc al echipei şi ne ajută destul de mult pe faza defensivă. Îmi pare rău că nu l-am prea putut folosi pe Alexandru Stamate, el acuzând o răceală puternică, care sperăm să nu se agraveze", spunea antrenorul Gligore Czari înainte de plecarea spre Serbia.


Seria victoriilor continuă în Serbia

Sfârşitul săptămânii trecute a găsit-o pe vicecampioana României la un turneu în ţara vecină, unde a jucat deja două partide cu Jugovic Kac şi urmează să mai întâlnească Proleter Novi Sad şi Steaua Roşie Belgrad. Elevii antrenorilor Gligore Czari şi Eremia Pârâianu s-au impus în ambele confruntări, la scoruri categorice: 32-23 (14-10) şi 39-26 (20-14). Cel mai tare amical din Serbia pentru alb-albaştri va fi însă marţi, la Vrsac, cu Steaua Roşie. Seria jocurilor de pregătire va continua la Târgu Jiu, unde se va desfăşura, în perioada 20-22 august, turneul dotat cu ,,Cupa Energia”, la care mai participă Pandurii, Minaur Baia Mare, U Transilvania Cluj, Steaua şi CSM Bucuresti.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite