Vicecampioana României a ratat dramatic calificarea în semifinalele Cupei Cupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UCM HC Caraş-Severin a trecut, astăzi, de Vardar Pro Skopje, cu scorul de 23-18, în returul sferturilor de finală ale competiţiei, dar diferenţa de cinci goluri nu le-a fost suficientă elevilor lui Gligore Czari pentru a accede în careul de aşi, alături de Gummersbach, San Antonio şi Tremblay en France.

Partida din Sala Polivalentă a început cu un avantaj de şase goluri pentru macedoneni, luat în jocul de la Skopje, dar UCM, cu Rică Pârâianu revenit în primul şapte, a arătat de la bun început că soarta calificării nu a fost încă jucată. Reşiţenii au făcut o primă repriză fantastică, la finele căreia au reuşit să recupereze handicapul de şase goluri. Doar de cinci ori au scos mingea din poartă Antonaru şi Ionescu în primele 30 de minute, iar în trei rânduri au făcut-o ca urmare a unor aruncări de la şapte metri. În partea secundă, tot reşiţenii au fost cei care au controlat jocul şi, la un moment dat, s-au desprins şi la nouă goluri pe tabela de marcaj. Totul a mers excelent pentru vicecampioana României până când Tucanu a început să resimtă tot mai tare oboseala acumulată într-un meci jucat într-un ritm infernal, Rohozneanu a fost luat om la om, iar Czari s-a uitat în zadar pe bancă în speranţa că va găsi o soluţie. Publicul, în număr nepermis de mic la o asemenea întâlnire, s-a muiat atunci când echipa avea mai mare nevoie de sprijin, iar Vardar a redus treptat din handicap. Suficient cât să meargă în semificale, alături de reprezentantele Germaniei, Franţei şi Spaniei.


    Gligore Czari nu şi-a putut ascunde amărăciunea la finele unui meci în care Reşiţa a fost evident mai bună. „Calificarea s-a jucat la Skopje. Eu cred că noi am dominat ambele partide, că am fost mai buni, dar ei sunt cei care merg mai departe. Îi felicit pe băieţi pentru joc şi mulţumesc publicului pentru modul în care ne-a încurajat. Dacă era un arbitraj corect la Skopje, cred că nu am fi ratat calificarea”, a spus antrenorul UCMR-ului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite