Vicecampioana României, UCM Reşiţa, a bătut Steaua Roşie Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la UCM Reşiţa au contabilizat a şaptea victorie din tot atâtea partide amicale disputate înaintea startului unei noi ediţii a Ligii Naţionale. Echipa pregătită de Gligore Czari se pregăteşte acum de puternicul turneu de la Târgu Jiu, dotat cu “Cupa Energia”.

După victoriile pe linie din “dublele” cu CSM Oradea, Poli Timişoara şi sârbii de la Jugovic Kac, astăzi, UCM Reşiţa a trecut şi de puternica Steaua Roşie Belgrad, scor 31-29 (16-13), într-un meci de verificare disputat în Serbia, la Vârşeţ. Antrenorul vicecampioanei României, Gligore Czari, a rulat întregul lot de jucători avut la dispoţitie, dar chiar şi aşa, bănăţenii au controlat partida în cea mai mare parte a timpului. Reşiţenii au intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, dar imediat după startul părţii secunde diferenţa a căpătat proporţii.  În final, pe fondul numeroaselor schimbări din echipa bănăţeană, sârbii au reuşit să mai reducă din handicap. Pentru UCMR au marcat: Petrea - 7 goluri, Ghionea - 6, Djordjevic - 3, Vujadinovic - 3, Georgescu - 3, Grozăvescu - 3, Stan - 2, Irimescu - 1, Cuciula - 1, Pârâianu – 1 şi Tucanu - 1.


Meciurile oficiale contează

Antrenorul Gligore Czari este mulţumit de evoluţia băieţilor şi aşteaptă turneul de la Târgu Jiu. “A fost un meci amical reuşit. E foarte bine că am obţinut numai victorii până acum, deoarece avem un moral bun, dar meciurile care contează cu adevărat sunt cele oficiale. Avem destui jucători noi şi e important ca ei să se integreze foarte bine în angrenajul echipei”, a declarat Czari.  Seria jocurilor de pregătire va continua la Târgu Jiu, unde se va desfăşura, în perioada 20-22 august, turneul dotat cu ,,Cupa Energia”, la care mai participă Pandurii, Minaur Baia Mare, U Transilvania Cluj, Steaua şi CSM Bucuresti.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite