GALERIE FOTO Vezi aici cum se lăfăiau în cluburi de fiţe reşiţenii anchetaţi de FBI pentru frauda de 20 de milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Adam, de 30 de ani, şi Dorian Sebastian Papavă, de 27 de ani, sărbătoreau fiecare ţeapă dată americanilor în cluburile de lux din Timişoara, cu mult whisky şi înconjuraţi întotdeauna de femei cărora le plac petrecerile scumpe.

Cei doi reşiţeni care au fost arestaţi pentru fraude informatice, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune în convenţii cu consecinţe deosebit de grave au profitat din plin de naivitatea americanilor care au plătit bani grei pe limuzine şi yacht-uri pe care le-au văzut numai pe ecranul calculatorului. Îmbrăcaţi întotdeauna în haine de firmă, Laurenţiu şi Dorian erau prezenţe constante în cluburile şi restaurantele de lux din Timişoara. Preferau Pantheonul, unde se afişau mereu cu femei frumoase şi achitau note de plată pe măsură, sume fabuloase chiar şi pentru un doctor stomatolog.

CLICK pe poză pentru galerie foto!

image

Fă click pe poză şi vezi cum se distrau tinerii pe banii americanilor!

image

Fă click pe poză şi vezi ce fete îl înconjurau de Laurenţiu Adam!

image

    Cei doi tineri au ţinut ca o lume în treagă să afle despre petrecerile lor de pomină şi să vadă ce fel de femei roiesc în jurul lor, astfel că, au împânzit reţelele de socializare de pe Internet cu fotografii din care reiese luxul în care au trăit vreo trei ani. Cum maşina de fiţe este un accesoriu nelipsit în România pentru cei care ţin neapărat să se facă remarcaţi, Laurenţiu Adam a cheltuit cu generozitate câteva zeci de mii de euro pe un superb Mercedes. Distracţia tinerilor a fost însă întreruptă de procurorii DIICOT, FBI şi Secret Service.

Fă click pe poză şi deschide o galerie foto de la petrecerile lui Adam!

image
image
image

Vezi aici cum chefuiesc "băieţii deştepţi"!

image
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite