Circulaţie îngreunată pe DN 58 din cauză ninsorii abundente (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentele rutiere s-au ţinut lanţ
Evenimentele rutiere s-au ţinut lanţ

La această oră în Caraș-Severin ninge. Temperaturile sunt situate între -5 şi -13 grade Celsius. Deşi se intervine cu material antiderapant pe drumurile din judeţ soferii îşi blesteama zilele pe drumul Reşiţa-Oraviţa. Ninsorile puternice se vor menţine până la ora 16.00 în judeţul Caraş- Severin.

UPDATE, ora 16.30

Maşinile mari, interzise pe E 70
Circulaţia se desfăşoară pe un singur sens de mers la Armeniş şi este dirijată de poliţiştii de la Serviciul Rutier Caraş-Severin. Circulaţia autoturismelor care depăşesc 3,5 tone a fost restricţionată pentru moment între localităţile Slatina Timiş şi Domaşnea. La această oră, ninsoarea şi viscolul nu dau semne că se vor opri prea curând.

UPDATE, ora 16.20

Un transport agabaritic a lovit talpa inferioară a grinzilor pasajului rutier, de la km 38+800. În prezent, circulaţia se desfăşoara îngreunat, pe un singur sens. “Lucrarea de reparaţie a pasajului este promovată prin programul de reparaţii capitale şi se preconizează a se încheia în 15.03.2011, dată la care se va ridica şi restricţia de circulaţie”, informează inginerul Adrian Toma, de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Astăzi, ora 10.00

Pe drumurile din județ se circulă cu greutate, din cauza înghețului de azi noapte. Una dintre cele mai joase temperaturi din Caraş- Severin, conform inginerilor de la DRTP Timişoara este la Ezeriş.

Aici se înregistrau în această dimineaţă -13 grade Celsius.Pe drumurilor naționale din Caraș-Severin, la această oră se acţionează cu material antiderapant.

Conform Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara(DRTP) sunt pe şosele 17 maşini care pun pe şosea aproximativ 63 de tone de material antiderapant. « Aşteptăm o nouă statistică în jurul orei 12.00. conform datelor pe care le avem în Caraş- Severin se înregistrează ninsori puternice cel puţin până la ora 16.00 « , a spus inginer Adrian Toma, dispecer de serviciu.

Infern pe şosea
Cei mai afectaţi sunt şoferii care circulă pe drumurile din judeţ. «Eu circul zilnic în zona Oraviţa-Moldova Nouă şi pot să vă spun că se circulă foarte prost. Drumul judeţean Reşiţa-Grădinari este sub orice critică. Este a treia iarnă când îmi blestem zilele. Este cel mai prost drum pe care am circulat vreodată. E plin de gropi şi îngheţat. În trei ani nu am întâlnit un utilaj de deszăpezire. Am văzut doar doi amărâţi cu lopeţi. De luni până sâmbătă sunt tot pe acest drum şi îmi bluestem zilele, aşa e de rău!”, susţine Gheorghe Cărăvan, şofer la o firmă de curierat care livreză colete în Caraş- Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite