Veteranul reşiţean Lucien Hora a realizat “dubla” pe coasta de la Straja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul de la UCM Reşiţa face senzaţie la volanul monopostului Lola F 3000 şi îşi surclasează adversarii în drumul deschis spre un nou titlu de campion absolut la Viteză în Coastă. Christian Nistoran este şi el tot mai rapid şi îi sulfă în ceafă campionului en-titre, Daniel Onoriu.

Veteranul reşiţean nu prea are rival în acest sezon competiţional şi este greu de crezut că cineva îi poate fura coroana de campion. Pilotul echipei UCM Sport, Lucien Hora, şi-a trecut în cont o nouă dublă victorie, de data aceasta, pe coasta de la Straja. Ucemeristul a câştigat etapele cu numerele IX şi X ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă după ce i-a bătut pe Paul Andronic şi Daniel Onoriu cu mai bine de trei secunde şi jumătate.  În etapa de duminică, timpul lui Hora a fost mai bun cu două secunde decât cel care i-a asigurat victoria în urcările se vineri, Lola F3000 fiind tot mai rapidă de la o zi la alta.


Nistoran pune presiune pe campion
Celălalt pilot al UCMR, Christian Nistoran, a fost la o jumătate de secundă de podium în etapa de duminică, suflându-i în ceafă campionului absolut de anul trecut, Daniel Onoriu. Reşiţeanul a terminat ambele etape pe locul patru la general, dar a câştigat fără emoţii Grupa N, unde conduce cu un avantaj de 100 de puncte în faţa lui Sorin Iliescu. În clasamentul general după zece etape, Hora a acumulat 180 de puncte, el fiind secondat de Paul Andronic, cu 117, şi Daniel Onoriu, cu 113. Nistoran e pe patru, cu 94 de puncte. Următoarele două etape vor avea loc la Rânca, la 10 şi 12 septembrie. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite