Veteranii de război şi foştii deportaţi au gratuitate la transport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzele au fost aduse de la Mediaş
Autobuzele au fost aduse de la Mediaş

În ciuda faptului că de la începutul lunii iunie serviciul de transport în comun a fost concesionat de municipalitatea reşiţeană, gratuitatea pentru veterani şi foştii deportaţi rămâne valabilă. Una dintre problemele ridicate de reşiţeni a fost aceea că noul administrator i-ar fi chemat la sediu pe beneficiari în fiecare lună să-şi ridice legitimaţia de transport.

În urma unor discuţii această măsură a fost revizuită. „Primăria municipiului Reşiţa şi societatea de transport public local Spedition RO-A-TIR anunţă beneficiarii Decretului-Lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, că pot circula cu mijloacele de transport în comun până în data de 1 iulie 2011 în baza legitimaţiei care atestă această calitate“, se arată într-un comunicat al Primăriei Reşiţa.

Ulterior, aceştia vor primi abonamente gratuite cu care vor putea circula cu mijloacele de transport în comun din municipiul Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite