Vedetele Reşiţei l-au scos din sărite pe antrenorul Gligore Czari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampionii de la UCMR au dispus de CSM Bucureşti, scor 45-38 (24-21), la capătul unuia din cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului, iar acum se pregătesc de marea confruntare de la malul mării, cu HCM Constanţa.

Ucemeriştii şi-au arătat superioritatea netă doar în primele zece minute, când au jucat un handbal total. Văzându-şi adversarul la cinci goluri în urmă într-un timp atât de scurt, elevii lui Gligore Czari au redus semnificativ motoarele. Iar asta s-a văzut imediat. Bucureştenii au reuşit să egaleze şi chiar să conducă minute bune pe tabela de marcaj, scoţându-l din sărite pe tehnicianul reşiţean. La pauză s-a intrat, totuşi, cu avantaj de partea reşiţenilor, iar în partea secundă diferenţa a crescut şi până la opt goluri. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria categorică a UCMR-ului, de remarcat fiind prestaţia foarte bună a portarului Irimuş, a extremelor Georgescu şi Ghionea, dar şi debutul excelent al sârbilor Djordjevic şi Vujadinovic, ambii cu prestaţii foarte bune în tricoul alb-albastru.


Czari, supărat pe atitudinea jucătorilor
La finalul întâlnirii, Gligore Czari nu era deloc mulţumit. “Am lăsat-o din nou foarte moale, ceea ce nu mă mulţumeşte. Este de nepermis să avem asemenea căderi în joc. Un adversar mai puternic nu te iartă. Am luat 21 de goluri într-o singură repriză, ceea ce este foarte mult. Vine meciul de la Constanţa şi acolo nu avem voie să avem astfel de fluctuaţii în joc”, a spus antrenorul UCMR-ului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite