Vedeta UCMR-ului a primit ultimatum de la Aihan Omer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omer îl ameninţă pe Butulija cu divorţul
Omer îl ameninţă pe Butulija cu divorţul

Vicecampioana României ar putea renunţa la Bojan Butulija din cauza problemelor disciplinare.

Sârbul Bojan Butulija, cel mai iubit handbalist al vicecampioanei României la handbal masculin, l-a scos din sărite pe profesorul Aihan Omer şi este acum pe punctul de a se despărţi de UCM Reşiţa. La ultimul joc de pe teren propriu al bănăţenilor, cel cu HC Odorhei, Butulija a avut o ieşire nervoasă care l-a determinat pe Omer să-i acorde ultimatum.

Schimbat după ce a ratat o aruncare în urma unei faze în care nu a respectat indicaţiile primite de pe bancă, interul a lovit cu piciorul într-o sticlă cu apă, gest incalificabil în opinia tehnicianului. “Eu nu stau la discuţii, indiferent despre ce jucător ar fi vorba. I-am dat un ultimatum şi, dacă se mai repetă un astfel de gest, nu va mai juca la această echipă atât timp cât sunt eu antrenor. Nu pot tolera astfel de ieşiri nervoase”, a declarat Omer.

Odată liniştite spiritele, cei doi şi-au strâns mâna. “El şi-a cerut scuze şi mi-a spus că regretă gestul nervos. Eu îl înţeleg că a fost supărat, dar nu pot accepta astfel de manifestări. Eu îl cunosc de mult, eu l-am adus de la Constanţa la Reşiţa şi îl apreciez, dar am mai luat decizii radicale şi în alte cazuri de indiciplină. A fost amendat de conducerea clubului şi trebuie să fie atent de acum încolo”, a adăugat Aihan Omer.

CITEŞTE ŞI:

Derbiul Banatului, mai dezechilibrat ca niciodată

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite