Vânătorii reşiţeni petrec cu friptură de mistreţ şi muzică populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânătorii cărăşeni sunt aşteptaţi la petrecere
Vânătorii cărăşeni sunt aşteptaţi la petrecere

Peste 250 de persoane sunt aşteptate în această seară la un bal special, unde reprezentanţii Clubului Vânătorilor şi Pescarilor din Reşiţa au pregătit o petrecere tradiţională. Organizatorii îşi doresc ca evenimentul din această seară să fie unul de rezonanţă.

„Este un prilej ca ortacii din Reşiţa să petreacă alături de neveste şi de prieteni. Probabil că restaurantul va fi plin în această seară. Din meniu nu va lipsi mâncarea regească şi friptura de mistreţ”, a spus Mircea Ciobanu, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor (AJVPS) din Caraş- Severin.

Tombolă cu premii

Printre preparatele care vor fi degustate la Balul Vânătorilor se numără şi supa de fazan, tochitura de căprioară şi nelipsita friptură de mistreţ. Evenimentul va avea loc la unul din restaurantele din localitate, de la ora 19.00. La petrecere vor lua parte şi solişti de muzică populară din zonă. „Au confirmat prezenţa Petrică Viţa şi cu soţia sa. Nu vor lipsi nici Petrică Moise sau Nicu Novac, interpreţi binecunoscuţi ai zonei”, a mai spus Mircea Ciobanu, preşedintele AJVPS din Caraş-Sevein. Reşiţenii care vor participa la bal vor avea parte şi de o mulţime de surprize. Organizatorii au pregătit şi o tombolă, al cărei premiu este o surpriză pregătită de organizatori.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite