Vacanţă de iarnă veritabilă, cu zăpadă şi patine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii reşiţeni îşi pot petrece vacanţa de iarnă pe patine
Tinerii reşiţeni îşi pot petrece vacanţa de iarnă pe patine

Începând de astăzi, tinerii pot merge să patineze. Patinoarul artificial din Centrul Civic al oraşului a fost deschis, iar amatorii acestui gen de distracţie pot patina, zilnic, de la ora 10.00 până la ora 21.30.

Copiii din Reşiţa au motive să se bucure din plin de vacanţa de iarnă. Aşteptările micuţilor de a încălţa patinele şi de a zbura pe gheaţă nu mai sunt un vis. Patinoarul artificial din Centrul Civic al oraşului a fost deschis, iar amatorii acestui gen de distracţie pot patina, zilnic, de la ora 10.00 până la ora 21.30. „Am aşteptat cu nerăbdare să se deschidă patinoarul. Vacanţa de iarnă este cea mai frumoasă. Mă bucur că este zăpadă pentru ca poate mama să mă plimbe şi cu sania”, a spus Miloş Cârchelici, un prichindel de 11 ani.

Pentru ca toţi copiii din Reşiţa să poată intra pe patinoar, de la ora 10.00 la ora 11.30 accesul micuţilor este gratuit. „Se patinează de la ora 10.00 la ora 21.30. Pe perioada vacanţei, elevii şcolilor din Reşiţa beneficiază de gratuitate, două ore, iar de la ora 12.00 doi copii pot intra pe un bilet”, a explicat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa. Pentru publicul larg, intrarea este 10 lei de persoană, iar închiriatul unei perechi de patine costă tot 10 lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite