Vacanța de 1 Mai va fi supravegheată de jandarmii cărășeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de jandarmi cărăşeni, vor acţiona pentru siguranţa şi liniştea cetăţenilor, în intervalul 30 aprilie – 1 mai 2011, cu prilejul minivacanţei de 1 Mai. Totodată, media zilnică a patrulelor care acţionează în teren este de 30, din care 26 în mediul urban şi patru în mediul rural.

Fiind anunţate manifestări cu participarea unui public numeros şi un aflux important de persoane spre localităţile şi zonele turistice şi de agrement. „În această perioadă o atenţie deosebită se va acorda staţiunilor turistice şi alte zone unde se preconizează un aflux numeros de persoane, pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă, precum şi pentru prevenirea infracţiunilor şi a furturilor“, ne-a informat Lucian istrățescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Jandarmii montani vor acţiona zilnic în staţiunile montane pentru menţinerea unui climat de linişte, prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional privind protecţia florei, faunei, ariilor protejate, precum şi delictele săvârşite la regimul silvic şi piscicol, îndrumarea şi informarea turiştilor aflaţi pe traseele montane, precum şi salvarea şi evacuarea turiştilor aflaţi în dificultate.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite