Reşiţa: Vacanţă plină de adrenalină pe munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Vacanţă plină  de adrenalină  pe munte
Reşiţa: Vacanţă plină de adrenalină pe munte

Clubul Montan din Caransebeş, sub coordonarea lui Coco Galescu şi Răzvan Ioaniţescu, a început astăzi înscrierile pentru ultima tabără de vară din Munţii Ţarcu şi Muntele Mic. În tabără sunt pregătite un parc de aventură, poduri suspendate şi căsuţe în copaci.

Micuţii vor putea traversa cascade, se vor întrece cu plutele pe lac şi vor învăţa ce înseamnă tiroliană, rapel sau căţărare pe panoul de escaladă. În plus, programul lor va fi umplut cu diverse jocuri şi momonte de divertisment. „Activităţile au fost testate pe persoane adulte şi nu comportă niciun fel de risc. Ele au ca scop dezvoltarea aptitudinilor individuale şi de grup: curajul, voinţa, altruismul, rezistenţa, inteligenţa”, a spus Răzvan Ioaniţescu.

Anul acesta sunt disponibile locaţii diverse, atât pe Muntele Mic, cât şi la Poiana Mărului. Nopţile de tabără vor fi încheiate cu imagini din expediţiile lui Coco Galescu în Himalaya, Alaska, Polul Nord, Patagonia sau Alpi. „Prin activităţile noastre încercăm, şi de cele mai multe ori şi reuşim, să-i convingem pe copii că atunci când ai o atitudine hotărâtă, niciun obstacol nu e de netrecut. Felul în care lucrăm cu copiii la vârste fragede este esenţial pentru dezvoltarea personalităţii lor”, ne-a declarat alpinistul Cornel Galescu.

Preţul taberei de seară


Preţul unei săptămâni de tabără, în perioada 29 august - 4 septembrie, este de 490 lei şi include transportul de la Caransebeş la pensiune şi retur, cazare, masă, echipamentul necesar, instruirea, un CD cu fotografii din  tabără.
„Copiii mai trebuie să aducă de acasă rucsac de tură, sac de dormit şi lanternă”, mai spune Galescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite