Reşiţa: VIDEO I-a murit în braţe la marginea drumului (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cumplit accident de circulaţie s-a sfârşit tragic la câţiva kilometri de Reşiţa. O femeie de 56 de ani a murit în braţele soţului său, după ce acesta a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului.

Un lugojean a trăit drama vieţii sale astăzi, în timp ce pleca de la Reşiţa spre casă, pe serpentinele dintre Reşiţa şi Soceni nu reduce viteza şi intră într-un copac de pe marginea drumului.

În momentul ajungerii echipei de pe ambulanţă aceştia au constatat că victima din dreapta faţă a decedat, impactul fiindu-i fatal. Şoferulului i-a fost acordat primul ajutor, acesta refuzând internarea” a spus doctorul Florin Firca, medicul de pe ambulanţă. Deşi la faţa locului au sosit trei ambulanţe, femeia de 56 de ani, care era concubina şoferului, n-a mai putut fi salvată.

Şoferul nu a redus suficient viteza la intrarea în curba la dreapta, a părăsit carosabilul şi s-a izbit frontal de un pom. Pasagerul din dreapta faţă a decedat pe loc” a spus comisarul Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Caraş-Severin.

Cei doi, şoferul şi pasagera din dreapta, erau împreună de mai mulţi ani, iar femeia alături de care a trăit atâţia ani i-a murit în braţe. Omul a fost în stare de şoc şi nu a putut nici măcar să dea declaraţii poliţiei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite