Reşiţa: VIDEO Un tânăr consumator de droguri şi-a ucis mama chiar de ziua tatălui acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: VIDEO Un tânăr consumator de droguri şi-a ucis mama chiar de ziua tatălui acestuia
Reşiţa: VIDEO Un tânăr consumator de droguri şi-a ucis mama chiar de ziua tatălui acestuia

Cumplita tragedie a zguduit liniştea tuturor locatarilor din cartierul Moroasa, minunaţi de poliţia adunată la faţa locului.

O femeie din Reşiţa a fost găsită decedată în holul apartamentului în care locuia. În vârstă de 48 de ani, Tudoriţa Bujor avea un cuţin înfipt în piept, primele indicii ducând către o crimă.

Principalul suspect este fiul cel mare al acesteia, Dan Bujor. Tânărul de 27 de ani a fost văzut de vecini ieşind din bloc cu aproximativ un sfert de oră înainte de găsirea cadavrului mamei sale.

Fratele victimei susţine că suspectul este consumator de droguri. „El a fost plecat prin Spania, unde s-a apucat de droguri. A venit în ţară, ne-am chinuit cu el, l-am internat în spital, dar a refuzat tratamentul. A venit acasă şi uite acum ce grozăvie a făcut”, spune bărbatul.

Tânărul este cunoscut cu afecţiuni psihice, după cum susţin rudele sale, şi în cursul acestui an a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Gătaia.

La ora 10,40 tânărul s-a prezentat singur la poliţie şi a mărturisit că şi-a ucis mama.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurori sub acuzaţia de omor calificat. "Victima fost înjunghiată în piept şi în gât", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Adriana Beţa.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Crima cumplita la Resita.flv width=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite