Reşiţa: VIDEO Handbaliştii vicecampioni de la UCMR au început cu o victorie categorică noul sezon (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: VIDEO Handbaliştii vicecampioni de la UCMR au început cu o victorie categorică noul sezon (GALERIE FOTO)
Reşiţa: VIDEO Handbaliştii vicecampioni de la UCMR au început cu o victorie categorică noul sezon (GALERIE FOTO)

Trupa pregătită de profesorul Aihan Omer a câştigat în prima etapă a campionatului, scor 34-28 (13-14), în faţa Ştiinţei Bacău.

În debutul din acest sezon UCM Reşiţa a reuşit să treacă lejer de Ştiinţa Dedeman Bacău, cu scorul 34-28, după ce la pauză băcăuanii conduceau cu 14-13. Diferenţa au făcut-o chiar noii transferaţi, Adi Petrea făcând un joc de senzaţie, iar Fenici, Butulija şi Irimescu făcând diferenţa dintre cele două echipe. Nici Sandu Iacob n-a jucat mai prejos, reuşind opt goluri din tot atâtea aruncări, fiind surclasat doar de Irimescu, 13 reuşite.

Debut de meci cu emoţii

Debutul a fost mai greu pentru UCM Reşiţa decât şi-ar fi închipuit şi cei mai pesimişti suporteri bănăţeni. Condusă magistral de veteranul Sandu Iacob, Ştiinţa Bacău le-a creat probleme elevilor lui Aihan Omer încă din primele momente ale întâlnirii. Întreaga asistenţă a fost redusă la tăcere de fostul căpitan al naţionalei, care l-a învins pe Damjanovic de patru ori din tot atâtea încercări şi, după şapte minute de joc, tabela era favorabilă oaspeţilor, 4-1. Tehnicianul Reşiţei a simţit excelent momentul dificil prin care trece echipa şi şi-a chemat băieţii la bancă pentru a regândi atacul, dar mai ales faza de apărare. Sârbul din poarta vicecampioanei a început să mai prindă câte ceva şi, în minutul 22, Irimescu a restabilit egalitatea. Abia în repriza secundă alb-albaştrii au preluat conducerea, distanţându-se tot mai mult de băcăuani şi reuşind să termine partida la 6 goluri diferenţă.

Internaţionalii au făcut diferenţa

Aihan Omer a dovedit alegeri inspirate pentru acest sezon, transferând jucători puţini dar extrem de buni. Turcul spune că a evitat mixul făcut anul trecut, când a adus mulţi jucători de diverse naţionalităţi, pentru a scurta perioada de acomodare. Aşa că anul aceste doi internaţionali de excepţie au ajuns la echipa de pe Bârzava: Cristian Fenici, adus de la Poli Izometal Timişoara şi Adi Petrea, transferat de la Pick Szeged. “Am încercat să aducem jucători care se integrează în jocul echipei, atât Fenici cât şi Petrea cunosc foarte bine stilul de joc, care este acelaşi cu cel de la Naţională, aşa că într-o lună au reuşit să se integreze ca şi cum ar fi jucat de trei ani la UCM Reşiţa” explică Omer.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Aihan Omer.flv width=300 height=200 loop=false play=true downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Cei doi spun că au venit la Reşiţa cu scop clar: pentru a câştiga titlul. „Am citit în presa naţională că toţi se laudă că ar pleca favoriţi. Eu vreau să-i las pe ei să vorbească şi la final să ridicăm noi cupa de campioni deasupra capului” a spus internaţionalul Adi Petrea.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Adrian Danut Petrea.flv width=300 height=200 loop=false play=true downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Aihan Omer(1).flv width=300 height=200 loop=false play=true downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite