Reşiţa: Reşiţenii îşi rup picioarele în gropile adânci de pe trotuar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Reşiţenii îşi rup picioarele  în gropile adânci de pe trotuar VIDEO
Reşiţa: Reşiţenii îşi rup picioarele în gropile adânci de pe trotuar VIDEO

Zilnic prin aceste locuri trec zeci de călători  sau persoane care locuiesc prin apropiere.

Gropile din trotuar sunt de multe ori capcane pentru cei care nu cunosc împrejurimile. Nemultumiţi, localnicii au găsit o soluţie provizorie de astupare a acestora. „Am pus o salcie ca să vadă lumea care trece pe aici. Păi, dacă vine cineva şi se uită într-o parte, se duce cu totul în ea. Poate să cadă un om întreg. Gropile astea sunt de un an, doi aici şi nimeni nu face nimic. Primăria ar trebui să se ocupe, dar ei dacă vin, trec, se uită şi cam atât”, a spus în această dimineaţă Ion Berzescu, un pensionar din Reşiţa.

Prezenţa craterelor pe trotuar este un pericol atât pentru copii, bătrâni, dar şi pentru călătorii care vin pentru prima dată în localitate şi nu cunosc aceste deficienţe. „În acest moment în oraş se desfăşoară lucrări prin programul ISPA. La finalizarea acestora, vor fi demarate lucrări de reabilitare a trotuarelor din zona Govăndari”, a spus Alina Cumpan, consilier al primarului.

Bătrânii şi copiii, victime sigure

„Uită-te şi tu, nu poate omul să treacă pe aici din cauza gropilor. Ne dăm cu picioarele în ele, în apă. Uită-te şi tu în faţa Gării. Ce este şi acolo, vai şi amar, nimănui nu îi pasă şi noi, bătrânii, avem de suferit. Îmi este frică să trec prin această zonă. Sunt cu cârja după mine. Plus că mai sunt şi copii care trec zilnic aprin aceste zone”, a spus Nicolae Petcu. „A trecut o maşină mare pe aici unde este acestă gaură şi a plesnit asfaltul. Zilnic maşini mari întorc în faţa gării”, a spus Gheorghe Popovici, un cetăţean revoltat din cauza stării proaste a trotuarelor din municipiu.

"Am pus o salcie în groapă ca să vadă lumea care trece pe aici".
Ion Berzescu, pensionar

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Gauri in Pod la Gara de Nord.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Gauri in Pod la Gara de Nord 084.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=right dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite