Reşiţa: VIDEO O nouă trupă pop-rock s-a născut la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: VIDEO O nouă trupă pop-rock s-a născut la Reşiţa
Reşiţa: VIDEO O nouă trupă pop-rock s-a născut la Reşiţa

Bery, Cătă, Dani, George şi Hary au ca model formaţia Holograf, una din cele mai iubite trupe româneşti.


CITEŞTE ŞI:

Michael Jackson a scris "Billie Jean" în trei minute

Cei cinci membrii ai proaspetei formaţii reşiţene „Nativ” se consideră norocoşi. Ei au debutat într-un concert la Râul Alb, chiar în seara cand Michael Jackson a trecut în nefiinţă.

„Poate fi o coincidenţă sau chiar un semn pe care Dumnezeu ni l-a dat. Sperăm că o parte din energia starului au fost transmise în momentul când acesta a decedat la toate trupele care şi-au făcut atunci debutul. Noi am învăţat după acest eveniment să fim mai responsabili şi mai deschişi vizavi de fenomenul muzical”,  a spus Bery, solistul trupei.

Tinerii şi-au propus să aducă muzicii din Reşiţa un suflu nou, printr-o muzică de calitate. Aceştia abordează un stil apropiat formaţiei „Holograf”.

Debut în faţa reşiţenilor

„Am ales ca model acest gen muzical. Noi sperăm ca stilul nostru să se modeleze în timp şi să capete o altă formă plecată de la modelul nostru”, a mai adăugat solistul trupei.

Ieşirea cea mai importantă pentru membrii formaţiei „Nativ” a fost concertul susţinut cu ocazia „Zilelor Reşiţei”, unde au avut ocazia să cânte în faţa a sute de reşiţeni.  Formaţia are 14 piese pregătite pentru un viitor album.

Până în prezent au fost înregistrate doar două. Optimişti şi încrezători, reşiţenii cred că au prezenţa de spirit şi entuziasmul pentru a deschide porţile muzicale ale oraşelor mari din ţară, dar şi de peste graniţă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite