Reşiţa: Poliţiştii au tras caii pe dreapta VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Poliţiştii au tras caii pe dreapta VIDEO
Reşiţa: Poliţiştii au tras caii pe dreapta VIDEO

Căruţaşul care a transportat mai multe zile la rând fier vechi şi diverse materiale de construcţii pe bulevardele Reşiţei a fost tras pe dreapta de poliţişti.

Omului i s-a adus la cunoştinţă că nu are voie să circule cu vehicule cu tracţiune animală prin oraş şi a fost amendat cu 540 de lei. În plus, i-au confiscat şi întreaga încărcătură pentru care nu avea acte de provenienţă.

„Eu din asta trăiesc. Iar alt drum pe care să trecem cu căruţele nu există. Din fierul vechi scoatem şi noi de-o pâine. Ce să facem? Să ne apucăm de furat?”, a spus Remus Marcocea, căruţaşul ghinionist.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Caruta oprita de politisti la resita.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Caruta oprita de politisti la resita 005.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=right dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite