Reşiţa: Poliţiştii cărăşeni au găsit o epavă pe patru roţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Poliţiştii cărăşeni au găsit o epavă pe patru roţi VIDEO
Reşiţa: Poliţiştii cărăşeni au găsit o epavă pe patru roţi VIDEO

Poliţia Rutieră Caraş-Severin şi Registrul Auto Român au iniţiat ieri o acţiune de identificare a maşinilor cu probleme tehnice care circulă pe străzile Reşiţei.

Agenţii de poliţie au rămas muţi când au oprit în trafic şoferul unui microbuz a cărui caroserie era pe punctul de a se dezmembra.

„Am depistat în trafic un microbuz marca Peugeot Boxer, cu numere de Spania, ce prezenta mai multe avarii. În primul rând, avea defecţiuni la sistemul de iluminare şi semnalizare, anvelopele uzate peste limita admisă şi o serie întreagă de avarii fără a avea autorizaţii de reparaţie. A primit o amendă de 840 de lei şi i s-a reţinut pe loc permisul şi cartea de identitate a autoturismului”, a declarat agent principal Marius Sorescu. Rudolf Szocsi, şoferul microbuzului, ieşit parcă din depozitul de fier vechi, spune că nu a fost deranjat de starea jalnică a acestuia.

„Nu e al meu. Eu lucrez pe el de două săptămâni. Car fier vechi, cărămizi, orice. Chiar dacă arată aşa, să ştiţi că merge foarte bine. Porneşte la cheie!”, afirmă şoferul, dezamăgit că a rămas fără obiectul muncii. Întrebat dacă ar avea curajul să conducă o astfel de maşină, şoferul unui al microbuz oprit de agenţii de poliţie a spus: „În viaţa mea n-am văzut aşa ceva. Cum să conduci o aşa epavă?”.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Picture 045.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Masina Capcana.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite