Reşiţa: VIDEO Munte de gunoi pe Aleea Peleaga (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: VIDEO Munte de gunoi pe Aleea Peleaga (GALERIE FOTO)
Reşiţa: VIDEO Munte de gunoi pe Aleea Peleaga (GALERIE FOTO)

Un munte de gunoi prinde contur pe Aleea Peleaga din Municipiul Reşiţa, chiar în faţa Grădiniţei PP 3 şi a locului de joacă pentru copii.

Locatarii de pe Aleea Peleaga din Reşiţa sunt extrem de revoltaţi pentru că în parcarea dintre blocuri creşte, pe zi ce trece, un munte de gunoi. Aceştia spun că tariful pentru colectarea gunoiului menajer este extrem de mare, iar mizeriile nu se ridică de către societatea de salubritate.

Aici este plin de materiale de construcţii, canapele şi gunoi menajer. Ghenele astea ale lor nu au nici un metru cub, deşi sunt arondate aproape 10 blocuri. Nu mai putem intra cu maşinile în parcare datorită gunoiului” spune revoltat Ioan Popa, un locatar.

Avem cunoştinţă despre gunoiul de acolo, dar am avut un utilaj defect şi de aceea s-a întârziat ridicarea acestuia. Luni au fost programaţi pentru a fi ridicat” a spus în această dimineaţă inginerul Daniel Boteanu, şeful serviciului de salubrizare din cadrul SC Prescom Reşiţa SA.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Munte de gunoi pe Al Peleaga din Resita.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite