Reşiţa: Iubitorii jazzului de la Gărâna au intrat la apă şi au plecat acasă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Iubitorii jazzului de la Gărâna au intrat la apă şi au plecat acasă VIDEO
Reşiţa: Iubitorii jazzului de la Gărâna au intrat la apă şi au plecat acasă VIDEO

Ploaia torenţială de aseară a înjumătăţit numărul celor 15.000 de spectatori de jazz. Vremea bună de astăzi a atras din nou pe munte sute de reşiţeni şi timişoreni interesaţi de festivalul de jazz.

Regula ultimilor ani s-a confirmat şi la cea de-a 13-a ediţie a Festivalului de jazz de la Gărâna, cel mai important eveniment de acest gen din Europa de Est. Aseară, o ploaie torenţială a întrerupt spectacolul pentru aproape două ore, iar mulţi dintre spectatori s-au urcat în maşini şi au plecat spre casă, după ce şi-au găsit corturile inundate de apă.

Comercianţii au luat şi pielea de pe turişti
Numărul mare al iubitorilor de muzică bună care vin an de an la Gărâna atrage în Poiana Lupului şi tot mai mulţi comercianţi. Aceştia încearcă parcă să câştige în trei zile cât pentru tot anul, preţurile practicate fiind mai piperate chiar decât celebrul gulaş care se serveşte la Gărâna. Ceva mai mult de 15 de lei pentru o frigăruie şi cam tot atât pentru un păstrăv, 15 de lei pentru un castron cu gulaş şi 5 lei pentru o bere, sunt preţuri care i-au cam ars la buzunar pe cei peste 15.000 de turişti care s-au înghesuit anul acesta în localitatea de la Poalele Semenicului.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, aflată într-o vizită în judeţul Caraş-Severin, a fost întâmpinată cu fluierături şi huiduieli la Gărâna. „Oamenii au venit pentru muzică, iar noi am trecut prin faţa lor şi de asta au reacţionat aşa”, a explicat Udrea.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite