Reşiţa: Gărâna se pregăteşte de Guitar Folk Rock VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Gărâna se pregăteşte de Guitar Folk Rock VIDEO
Reşiţa: Gărâna se pregăteşte de Guitar Folk Rock VIDEO

Festivalul va începe în forţă mâine, în Poiana Lupului. Pasionaţii acestui gen muzical au început să îşi instaleze corturile în poieniţele din împrejurimi.

Festivalului Guitar Folk Rock îşi deschide porţile în acest final de săptămână pentru a patra oară. „Poiana Lupului” este şi în acest an locaţia evenimentului organizat de Fundaţia Culturală „Jazz Banat” şi coordonată de Marius Giura.  În cele două seri vor avea loc concerte susţinute de formaţii celebre ale genului. Mircea Baniciu & Vladi Knejevici, Leo Iorga & Pacifica şi Apocalips deschid prima seară a festivalului, iar sâmbătă vor urca pe scenă Iris, Survolaj, Adrian Dinu & Horea Crisovan şi Egocentrics.

Concert Iris
„Pregătirile pentru cea de-a IV-a ediţie a festivalului au început. Aşteptăm un număr mare de pasionaţi ai acestui gen, mai ales că studenţii şi elevii sunt în vacanţă în această perioadă. Un număr mai mare de spectatori cred că vor veni în cea de-a doua zi, când pe scenă va urca trupa Iris, aflată la cea de-a doua ieşire în lumina reflectoarelor de la revenirea solistului formaţiei, Cristi Minculescu”, a spus Marius Giura, directorul festivalului.
Printre cei mai aşteptaţi la Gărâna în acest an sunt cei de la Iris. „Sigur voi urca în acest final de săptămână la munte. Am cumpărat şi bilete. Vreau să îi văd pe cei de la Iris. Nu am avut posibilitatea de a merge la Craiova să îi văd, dar mă bucur că acum am această ocazie”, a spus Ionuţ Macavei, un pasionat al folk-ului.
Majoritatea locaţiilor din Gărâna sunt deja ocupate. Cei care nu şi-au făcut rezervări la pensiunile din împrejurime aleg să stea la cort, pentru că este mai ieftin şi mai practic. „Locuri de cazare nu mai avem. Rezervările au fost făcute cu aproximativ trei săptămâni înainte”, a spus Monica Paşcalău, administratora pensiunii Gotschna din localitate.


Cât costă cazarea
Cei care vin în această perioadă la Gărâna pentru a asculta muzică bună la festivalul Guitar Folk Rock au mai multe posibilităţi de cazare. Una din cele mai practicate este cazarea la cort. Această variantă costă doar 5 lei de persoană. Cei care nu vor să se aventureze în natură pot opta pentru cazare la pensiunile din zonă. O cameră costă între 80 de lei şi 130 de lei.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Corturi la Garana.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite