Reşiţa: VIDEO Contrabandistul fugar a fost localizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: VIDEO Contrabandistul fugar a fost localizat
Reşiţa: VIDEO Contrabandistul fugar a fost localizat

Bărbatul, de 44 de ani se ascunde de mai bine de 24 de ore în catacombele de pe Cheile Nerei.

În momentul de faţă, zeci de frontierişti, ajutaţi de toţi şefii de post din zona Oraviţa, scotocesc pădurile, ca să îl prindă pe fugar. „L-am localizat, în circa o jumătate de oră, probabil, că îl vom şi prinde”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.


În zona fierbinte


Pe timpul unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, politiştii de frontieră de la Oraviţa au oprit, ieri la ora 11.00, în localitatea Grădinari, un autoturism condus de un şofer, care era suspectat că ar face trafic de ţigări. “Conducătorul auto a refuzat să se supună controlului. El a pornit în trombă şi l-a lovit uşor pe unul dintre agenţii aflaţi în echipaj”, a declarat comisarul Florin Crăciun, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontiră Caraş-Severin. Poliţiştii au plecat  în urmărirea celor doi pasageri şi-au folosit arma din dotare, ca să îi someze să coboare. Femeia care îl însoţea pe şofer s-a supus avertizărilor, dar cel care conducea a fugit. 

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/trafic_tigari_03_11.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite