Universitatea Reşiţa a obţinut prima victorie în actuala stagiune a Ligii Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studentele au învins Ştiinţa Baia Mare cu scorul de 25-19 (15-9), într-un meci din etapa a doua a returului de campionat. Elevele lui Florin Pera rămân ultimele în clasament, dar aceste prime două puncte le readuc în lupta pentru evitarea retrogradării.

Reşiţencele au depăşit toate problemele de efectiv sau de natură financiară şi au făcut, astăzi, cel mai bun joc al lor în actuala ediţie a Ligii Naţionale. Universitatea a rezolvat meciul în primele 30 de minute, când Paula Vişan a apărat senzaţional, iar Loredana Iancu, Garipova şi Cricleviţ au avut un procentaj la aruncări mai bun ca niciodată. Elevele lui Pera au intrat la pauză cu un avantaj de şase goluri, astfel că, în partea secundă nu au avut altceva decât să apeere rezultatul. Foarte determinate şi împinse de la spate de publicul spectator, reşiţencele s-au despins la un moment dat la zece goluri. A urmat însă o perioadă de relaxare şi oaspetele au mai redus din handicap. Victoria Universităţii nu a fost ameninţată însă în niciun moment şi studentele au toate motivele să spere în evitarea retrogradării, mai ales că, etapa viitoare, vor întâlni SCM Craoiva, una dintre contracandidatele directe.


Victorie de moral
    “Sunt foarte fericit şi mulţumit după această victorie obţinută în faţa unei echipe de tradiţie şi cu pretenţii în handbalul românesc. Eu cred că astăzi am fost echipa superioară. Am reuşit o primă repriză extraordinară, iar în partea secundă am încercat să conservăm rezultatul de la pauză. La un moment dat ne-am relaxat şi au apărut anumite greşeli, dar am obţinut o victorie importantă pentru noi. Am făcut şi alte jocuri foarte bune, dar nu am reuşit să adunăm puncte. Vreau să le felicit pe fete pentru dăruire. Este o victorie de moral, care ne dă încredere pentru următoarele jocuri. Practic, cu această victorie reintrăm în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională. Ne aşteaptă un retur mai accesibil decât a fost turul”, a declarat antrenorul Universităţii.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite