Un tramvai plin cu călători şi-a pierdut sistemul de frânare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiul a fost repus pe şine cu o macara
Tramvaiul a fost repus pe şine cu o macara

Mijloacele de transport în comun ale reşiţenilor devin tot mai şubrede, pe zi ce trece. Frânele tramvaielor se desprind în mijlocul drumului, iar angajaţii se chinuie ore în şir să le repună în funcţiune. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi aseară, în zona Muncitoresc. 

Mai mult decât atât, acestea pun în pericol viaţa călătorilor. Aseară, în jurul orei 19, frâna unuia dintre tramvaie s-a desprins pur şi simplu de pe mijlocul de transport în comun, care a deraiat. Întâmplarea a avut loc, în zona Muncitoresc. Călătorii au coborât şi s-au resemnat. „Nu a fost nimeni rănit. Noi, de mai bine de trei ore, ne chinuim să reparăm avaria”, a declarat unul dintre muncitorii prezenţi la faţa locului.

Blocaj de trei ore

De la ora 19, toate tramvaiele au fost deviate pe traseul Stavila. Şi pentru ca întâmplarea să fie completă, angajaţii SC Prescom SA au oprit de tot circulaţia tramvaielor, o oră mai târziu, ca să poată remedia avaria tramvaiului tras pe dreapta.

„Au mai fost astfel de situaţii, dar chiar să cadă patina tramvaiului.Asta deja le întrece pe toate!”, a spus Octavian Florin, unul dintre reşiţenii care a coborât din tramvai.   Municipalitatea vrea să achiziţioneze autobuze noi care să înlocuiască vechile tramvaie. „Licitaţia pentru noile autobuze a fost blocată de o a doua contestaţie. În ciuda acestui fapt, noi nu renunţăm la proiect”, a declarat edilul-şef al Reşiţei, Mihai Stepanescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite