Zona Triaj îşi ia tributul: trei victime sunt în stare gravă la spital, în urma accidentului de acum câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu aproape jumătate de oră, în Zona Triaj a municipiului s-a produs un grav accident de circulaţie în urma căruia un taximetrist şi-a pierdut viaţa , iar pasagerul a fost proiectat prin parbriz.

UPDATE ORA 13.30 Taximetristul este în comă de gradul IV
Taximetristul este internat pe secția de reanimare a Spitalului Județean Reșița, în comă de gradul IV. Potrivit ultimelor informații, nici taximetristul și nici clienta sa nu purtau centură de siguranță în momentul impactului.

UPDATE ORA 11.00 A fost stabilită cauza accidentului
Oficialii de la Inspectoratul Județean de Poliție fac primele declarații referitoare la cauza accidentului: neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Acum șoferul care a provocat tragedia se alege cu dosar penal. "În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție. Aceasta a adăugat că nici pasagera din taximetru și nici taximetristrul nu purtau centura de siguranță în momentul producerii accidentului.

UPDATE ORA 10.00 Victimele, sub supraveghere medicală

Taximetristul, Miron Gheorghe, de 64 de ani, a fost scos de pe secția de primire a urgențelor și dus pe secție pentru efectuarea unor investigații la computer tomograf, după care, va fi dus la reanimare. Bărbatul de pe Audi, Petre Govor, de 57 de ani, a fost conștient în momentul preluării lui de către echipele de salvare. "Șoferul de pe Audi a fost preluat cu traumatism cranian închis, posibil afectată coloana și traumatism toracic, dar stabil", a spus Cosmin Librimir. În ce o privește pe tânăra care se afla în taximetru, Dorela Chișărău de 29 de ani, tânăra a fost proiectată prin geamul mașinii. Norocul ei a fost că a stat pe bancheta din spate. Femeia este gravidă în șase săptămâni și s-a ales cu  traumatism cranio-facial, posibil fractură de bază piramidă nazală.

UPDATE 09.30 Circulație degajată în zona Triaj
În momentul de față, se circulă normal în zona Triaj. Ultima mașină implicată în accident a fost ridicată de pe artera care duce spre centrul orașului. Reșițenii care vor să ajungă în centrul orașului o pot lua firesc, fără să mai ocolească zona, pe șoseaua de centură.

UPDATE ORA 09.00 Victimele, în stare gravă
Cel care a provocat accidentul este Petre Govor, de 57 de ani. Bărbatul, se pare că, se îndrepta spre serviciu în momentul producerii accidentului. Taximetristul, Miron Gheorghe, de 64 de ani a fost preluat fără semne vitale de la locul faptei, dar după ce a ajuns la spital, acestea i-au reapărut, în urma manevrelor de resuscitare ale medicilor. Doctorul de pe ambulanță este, însă rezervat în ce privește șansele sale de supraviețuire. "Are traumatism toracic și fractură de coloană. Nu știu ce șanse are", spune Cosmin Librimir, medicul care l-a preluat.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

UPDATE ORA 08.30 O familie a scăpat cu viață
Din primele cercetări, se pare că o mașină Audi, care venea dinspre centrul orașului a derapat și a intrat pe contrasens. Aici, a acroșat roata unei alte mașini care circula regulamentar, după care a lovit taximetrul care se afla în spatele mașinii. Cei doi reșițeni care se aflau în mașina din față și care au scăpat nevătămați spun că au văzut moartea cu ochii. "Mașina în care ne aflam noi, după ce ne-a acroșat cel care venea din centru, s-a rotit de două ori la 360 de grade, după care s-a oprit pe linia de tramvai. Puteam fi noi mai în spate", spune șocată Maria Popeț. Și soțul ei povestește același lucru. Bărbatul tremura când a coborât din mașină. "Câte persoane mai trebuie să moară în zona asta?", se întreabă și Eugen Popeț, care a trăit pe pielea lui evenimentul din această dimineață.

UPDATE ORA 8.00 Traficul este paralizat
Reşiţenii care vor să plece de acasă au o singură alternativă de a ajunge din Govândari în centrul orașului: şoseaua de centrură. Traficul în zona Triaj este paralizat. Coada de maşini depăşeste hotelul de pe bulevardul Muncii, iar pe Republicii sunt autoturisme până în apropierea supermarketului.

ORA 7.30 Grav accident rutier în Traj
Martorii de la faţa locului spun că taximetristul nu mai avea puls, dar medicii de pe Ambulanţă au reuşit să-l resusciteze. Cele trei victime au fost transportate la spital, dar medicii sunt sceptici în ceea ce priveşte starea lor de sănătate. Circulaţia tramvaielor nu a fost reluată, iar sute de reşiţenii se îndreaptă spre locurile de muncă pe jos.

Ora 7.30
De mai bine de jumătate de oră tramvaiele din oraş nu circulă din cauza accidentului. Oamenii sunt supăraţi pentru că majoritatea trebuia să ajungă la locul de muncă.

Vom reveni cu amănunte!

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite