Un şmecher cu Q7 a fost prins de radar cu 117 km/h!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La volanul unui jeep de multe zeci de mii de euro, un şofer s-a crezut pe circuitul de Formula 1 în timp ce gonea nebuneşte pe străzile Oraviţei. Din fericire, poliţiştii au fost la locul potrivit şi l-au lăsat fără permis pe bărbatul care a atentat la siguranţa orăviţenilor.

Poliţiştii rutieri din Oraviţa au ieşit în stradă pentru a depista neregulile din trafic şi rezultatele arată că ar trebui să facă asta mai des, pentru că pe drumurile judeţului continuă să circule destui inconştienţi sau şoferi certaţi cu legea. În doar câteva ore au fost reţinute două permise de conducere, unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi unul pentru viteză.
Pe strada Cloşca din Oraviţa, unde limita de viteză este de 50 km/h, poliţiştii au avut surprinderea să vadă cum aparatul radar înregistrează un autoturism Audi Q7 ce rula cu  viteza de 117 km/h. La volanul bolidului se afla Florian H., de 38 ani, care a fost sancţionat contravenţional şi i s-a suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe o perioadă de 90 zile.


Haos în trafic
În timpul acţiunii de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă dar şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă rutieră pe şosele, poliţiştii rutieri au controlat 172 de autoturisme şi au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale. “Dintre acestea, 13 s-au aplicat pentru nerespectarea regimului legal de viteză, nouă pentru nepurtarea căştilor de protecţie de către conducătorii de mopede, cinci pentru nepurtarea centurii de siguranţă, trei pentru circulaţie pe sectoare de drum unde accesul era interzis, două pentru opriri neregulamentare şi nouă pentru alte abateri. Valoarea amenzilor aplicate s-a ridicat la suma de 6.060 lei”, a precizat inspector de poliţie, Adriana Beţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite