Un şmecher a spart uşa de la “Urgenţe” şi i-a agresat pe medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sosit la Spitalul Judeţean din Reşiţa cu dublă fractură de mandibulă, bărbatul şi-a ieşit din fire din cauza faptului că medicii şi asistentele care l-au luat sub supraveghere s-ar fi mişcat prea încet. A început să distrugă tot ce i-a picat la îndemână şi a sărit la gâtul medicului de gardă.

Mai mulţi pacienţi s-au ridicat din pat şi au ieşit pe holul spitalului cu perfuziile în mână, îngroziţi şi speriaţi de comportamentul extrem de agresiv al bărbatului care a spart uşa de la “Urgenţe” şi a început să trântească tot pe ce a apucat să pună mâna. “La orele 5.20, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, s-a prezentat un cetăţean cu dublă fractură de mandibulă. I s-au acordat primele îngrijiri, s-au efectuat investugaţii medicale, iar la un moment dat, între cetăţeanul respectiv şi cadrele medicale a izbucnit o altercaţie verbală. Persoana respectivă a devenit agresivă, a spart uşa de acces în unitatea medicală respectivă, a răsturnat un monitor de pe un birou şi a răsturnat mai multe obiecte de birotică. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. Cetăţeanului respectiv i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri”, a prezentat filmul evenimentelor Dan Bortiş, de la IPJ Caraş-Severin.


    Curios este faptul că nimeni din unitatea spitalicească nu a depus vreo plângere la Poliţie în urma incidentului de la “Urgenţe”. Directorul Spitalului Judeţean susţine că nu s-a întâmplat mare lucru. “A fost un scandal. Un domn a venit cu un traumatism cranio-facial şi în timp ce trebuia să i se facă o radiografie pentru a se constata leziunile şi-a pierdut răbdarea şi a devenit violent. Mie nu mi-a spus nimeni că ar fi fost loviţi”, a precizat Secăşan. Mai grav este însă că agresiunea nu a fost surprinsă de camerele video. “Chiar acolo nu sunt camere de filmat. Iniţial au fost, dar acum nu mai sunt. Am fost şi eu acolo şi am văzut că o uşă a fost smulsă din balamale”, a adăugat Secăşan. 

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite