Un pieton beat a fost acroșat de un TIR sârbesc în localitatea Oravița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, în jurul orelor 3.30, în localitatea Oraviţa s-a produs un accident de circulaţie , în urma căruia un pieton care nu circula regulamentar a fost rănit. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată.

Un bărbat de 19 de ani din Serbia, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, pe strada Cloşca din Oraviţa. A observat un pieton ce se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă din sensul opus, pe acelaşi sens de mers, iar în momentul în care a ajuns în dreptul acestuia a efectuat o manevră de evitare a acestuia însă l-a acroşat cu apărătoarea din partea dreaptă a capului tractor.

„La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar la testarea cu aparatul alcooltest a pietonului a rezultat o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat“, ne-a informat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite